Uslovi korišćenja

 

Web informativni portal, Primorski portal polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod).

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela portala bez jasnog navođenja izvora (Primorski portal), linka koji vodi na stranicu, ili dozvole vlasnika autorskih prava (Primorski portal, novinara) smatra se kršenjem autorskih prava ovog portala i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je Primorski portal povrijedio Vaša prava, molimo Vas da se obratite glavnom i odgovornom uredniku, što će biti odmah razmotreno, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Primorski portal sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Primorski portal omogućava čitaocima da pošalju fotografije koje će konkuristi za neku od rubrika. To ne znači da se objavljuju sve fotografije koje naši pratioci pošalju već samo one koje redakcija portala odabere.

Fotografije koje budu objavljene biće potpisane.
Zbog nemogućnosti provjere autentičnosti autora fotografije, Primorski portal ne može da odgovara za vjerodostojnost autora fotografije kao ni zbog eventualnog bilo kakvog kršenja autorskih prava na fotografije. Sva odgovornost za fotografije pripada isključivo autorima fotografije ili onima koji su je poslali.

Primorski portal fotografije postavlja sa dobrom namjerom i sa pretpostavkom da su oni koji fotografije šalju i stvarni autori.
Primorski portal objavljuje video fajlove koji su locirani na You Tube kanalu Primorski Portal .